Nykyään ei kannata maksaa pelkästä kirjanpidosta, sillä se hoituu sähköisenä lähes automaattisesti. Sen sijaan palvelu, strateginen näkemys ja dynaaminen ote taloushallintoon on niitä asioita, joihin kannattaa sijoittaa. Jokaisen yrityksen pitää saada keskittyä vain omaan liiketoimintaansa ja osaamiseensa. Hallinnollinen paperisota ja byrokratia on kaikki pois omien asiakassuhteiden hoitamisesta ja tuloksen tekemisestä. Hankkimalla luotettavan taloushallinnon kumppanin voit keskittyä vain olennaiseen tietäen, että kaikki hallinnon puoleen liittyvä on varmasti hoidossa, myös silloin kun olet lomalla. Meille kumppanina toimiminen tarkoittaa sitä, että emme tee vain sitä, mitä pyydetään tai mikä on minimi vaan sen, mitä tarvitaan ja mikä vie yrityksesi liiketoimintaa eteenpäin.

Tarjoamme talousosastopalvelua selkeässä paketissa kiinteällä kuukausihinnalla. Palveluumme kuuluu kirjanpidon lisäksi talouspäällikkön tehtävät, kuten kannattavuuslaskenta, budjetointi sekä kassan ja kulujen hallinta. Saat opastusta ja konsultaatiota niin kasvusuunnitelmiin kuin kriisitilanteisiinkin. Autamme tarvittaessa asiakkaitamme kartoittamaan ja valitsemaan juuri heille oikeat kassa- ja projektihallintaohjelmistot sekä olemme apuna käyttöönotoissa ja integraatioissa. Kun taloushallinto on suunniteltu järkevästi ja ohjelmistoratkaisut mietitty tarkasti, ei tehdä turhaa päällekkäistä työtä ja vältetään turhat kulut. Kun kaikki toiminnot on keskitetty samaan paikkaan, on kokonaisuus hallinnassa ja kaikki tieto saatavissa reaaliajassa. Toimimme yrityksesi talousosastona, joka antaa luotettavan kuvan myös yhteistyötahoille.

Saatte käyttöönne rennon ja osaavan tiimin, jonka kanssa yrityksesi ja henkilökohtaisten talousasioidesi hoitaminen on vaivatonta ja mukavaa. Me otamme vastuun ja hoidamme talousasiat puolestasi, proaktiivisesti ja varmasti ajallaan.

Assistenttimme auttaa sinua yleisissä toimistoasioissa, postin käsittelyssä, pöytäkirjojen laatimisessa, laskujen ja kuittien kanssa, opastaa ohjelmiston käytössä ja huolehtii erääntyneiden myyntilaskujen karhuamisesta. Kirjanpitäjämme huolehtii, että kirjanpitonne on ajan tasalla ja saatte ohjelmasta paikkansa pitävää tietoa reaaliajassa. Saatte selkokielisiä vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin nopeasti ja pystytte suunnittelemaan tulevaisuutta perustuen faktaan, ei fiktioon. Palkanlaskijamme huolehtii lain vaatimalla tavalla kaiken palkanlaskentaan kuuluvan mukaan lukien matka- ja kululaskujen käsittelyn.

Kirjanpitoaineistonne tallentuu aina sähköiseen arkistoon, jolloin esim. tositteet löytyvät nopeasti ja yrityksen taloutta on mahdollista seurata reaaliaikaisesti selainpohjaisen ohjelmistomme kautta missä ja milloin vain. Ohjelmassa on sähköinen arkisto myös hallinnon papereille, pöytäkirjoille ja muille tarvittaville asiakirjoille. Kaikki löytyy helposti yhdestä paikasta eikä mitään tarvitse jälkikäteen metsästää. Ohjelmalla laskutat asiakastasi helposti, vastaanotat verkkolaskut ja toimitat kuitit mobiilisti. Matkalaskut teet kätevästi mobiilisovelluksesta ja palkkalaskelmat saat myös mobiilisovellukseen, missä ne ovat aina tallessa ajasta ja paikasta riippumatta.

Saruman Oy

Tarjoamme talousosastopalvelua selkeässä paketissa kiinteällä kuukausihinnalla.