Sanna

Sanna

Toimitusjohtaja, Talouspäällikkö

045 788 15999

Yrittäjäperheestä tuleva Sanna aloitti oman työuransa jo 4-vuotiaana isänsä toimistoapulaisena kolmen markan tuntipalkalla. Koulutukseltaan Sanna on tradenomi, lisäksi hänellä on mm. Kiinteistöalan talouspäällikön tutkinto. Sannalla on liki 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja taloushallinnosta sekä 10 vuotta yrittäjäuraa takanaan. Sannalta saa konsultointia ja näkemystä vaikeampiinkin taloushallinnon asioihin, tulkintaa lukuihin sekä yritystoiminnan kiemuroihin ja verotukseen. Sanna pysyttelee ajan hermoilla kouluttautumalla jatkuvasti työn ohella sekä perehtymällä tarjolla oleviin ohjelmistovaihtoehtoihin. Proaktiivinen toiminta ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa pitää asiakkaiden taloushallinnon ajan tasalla ja jopa sen edellä.

Vapaa-ajallaan Sanna tanssii kansantansseja, laulaa alttona Iso Ilossa sekä pyöräilee ja pumppaa rautaa salilla. Talvisin hänet voi nähdä myös perheensä kanssa rinteessä joko suksilla tai laudalla, riippuen täysin mielentilasta ja tuulen suunnasta.

Tiimi kuvaa Sannaa helposti lähestyttäväksi, rennoksi ja hauskaksi tyypiksi, joka ei turhia stressaile. Hän on ongelmien ratkoja, koko toimiston kaitsija ja innostava esimies. Hän antaa työntekijöilleen vastuuta ja tilaa ollen kuitenkin aina saatavilla. Sanna panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja kannustaa kehittämään itseään. Tiimin mielestä Sanna on määrätietoinen, laajat kokonaisuudet hallitseva taloushallinnon guru ja ihan paras pomo!

Päivi

Päivi

Taloushallinnon assistentti

010 4201 703

Kempeleläislähtöinen Päivi on toimiston moniosaaja. Työskenneltyään aiemmin mm. sisustussuunnittelun ja tapahtumajärjestämisen parissa Päivi ihastui taloushallinnon monipuoliseen maailmaan. Laskutuksen ja reskontran hoidon ohella Päivi opastaa hellän jämäkästi Sarumanin asiakkaita oikeisiin toimintamalleihin. Päivi rakastaa organisointia ja järjestystä, mikä tekee hänestä sekä täydellisen assistentin että toimiston hengettären.

Vapaa-ajallaan Päivin löytää joko kansantanssin pyörteistä tai Iso Ilon stemma- ja koreografiaharjoituksista. Toisinaan tämä kulttuurista nautiskelija malttaa myös mökkeillä ja hyggeillä.

Muut ovat sitä mieltä, että Päiviltä hoituu asia kuin asia. Päivi on toisista huolehtiva ja hauska työkaveri, jolla on loistava tilannetaju ja valloittava hymy. Hän on toimiston kivijalka, jonka ohi ei mene pieninkään asia eikä yksikään asiakas jää huomioimatta. Työkavereiden mukaan Päivi on monikerroksinen, mielenkiintoinen ja monessa mukana oleva. Työn ulkopuolella hänessä on paljon samankaltaisuutta työroolin kanssa.

Marika

Marika

Asiakkuuspäällikkö

045 788 16300

Marika tuo Sarumanille osaamista ja kokemusta asiakaspalvelun ja myynnin alalta. Hänen vahvuuksia ovat luontevat kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Marika siirtyi Sarumanille autokaupanalalta, jossa hän teki pitkän ja monipuolisen uran. Hänen mieluisimpia tehtäviä oli kirjanpitoon liittyvät tehtävät ja näin kiinnostus taloushallintoon vei voiton. Nykyinen työ, jossa hän saa toteuttaa sekä myynnin että taloushallinnon tehtäviä, oli Marikalle unelmien täyttymys. Marika hallitsee hyvin kokonaisuuksia, hän imee itseensä uusia asioita joka puolelta ja halu oppia on valtava. Marikan sanavarastoon ei kuulu ” ei kuulu toimenkuvaan”.

Vaellus, metsästys ja melonta ovat Marikalle tärkeitä harrastuksia, eikä viikonloppu ole mitään jos ei pääse vähintäänkin omalle mökille saunomaan. Marika rakastaa matkustamista ja lukeminen on intohimo, johon menee loput jäljelle jäävästä ajasta.

Muiden mielestä Marika on asiakkaiden kanssa täysin luonnonlahjakkuus. Hän on rento, mutta määrätietoinen, omaa mahtavan huumorintajun ja herskyvän naurun. Hän osaa kuunnella ja olla läsnä hetkessä, mikä antaakin asiakkaalle juuri sen oikean ensivaikutelman siitä, minkälainen yhteistyökumppani Saruman asiakkaalleen on.

Elina

Elina

Kirjanpitäjä

010 420 1707

Elinalla on takanaan monen vuoden kokemus suuren vaateliikkeen monipuolisista työtehtävistä. Äitiyslomalla veri veti Elinan opiskelemaan taloushallinnon alaa. Yrittäjänäkin toiminut Elina napattiin Sarumanille alkuvuodesta 2018. Kirjanpito ja tilinpäätökset valmistuvat Elinalta tarkasti ja täsmällisesti, lisäksi saat vinkkejä kirjanpitoosi yrittäjän näkökulmasta.

Vapaa-aikana Elina touhuaa lastensa kanssa leikkien ja ulkoillen. Elinan hyppysissä pysyvät niin sukkapuikot kuin pullasutikin.

Tiimin mielestä Elina on luonteeltaan leppoisa ja rauhallinen. Hänessä asuu kuitenkin myös pieni justiina, joka panee asiat tapahtumaan. Elina kuuntelee ja neuvoo kärsivällisesti niin asiakkaita kuin työkavereitaan. Ei ole olemassa tehtävää, joka tuntuisi Elinasta hankalalta. Elina myös huolehtii, että toimistollakin tuoksuu aika ajoin tuore pulla.

Enni-Maria

Enni-Maria

Kirjanpitäjä

010 420 1705

Tehopakkauksena tunnetulla Enni-Marialla on takanaan muotialan pitkä ja monipuolinen työura. Uudelleenkouluttautumisen myötä taloushallinnon ammattilaiseksi siirtynyt ilopilleri on ollut osa Sarumanin tiimiä kesästä 2018.

Vapaa-ajalla Enni-Marian voi nähdä miehensä kanssa metsässä maastopyöräilemässä tai juoksemassa Mauno-koiransa perässä. Kotoilulle takkatulen lämmössä löytyy myös aikaa.

Työkavereiden mukaan Enni-Maria on reipas, iloinen ja empaattinen työntekijä, joka on pelottomasti kaikessa mukana. Hän on aidosti kiinnostunut ja halukas oppimaan uutta työssään, sekä työkavereistaan. Tunteellinen Enni-Maria huolehtii muiden hyvinvoinnista omansa ohella on todellinen tiimihengen kasvattaja.

Tiina

Tiina

Palkanlaskija

010 420 1706

Tiina on filosofian tohtori, joka siirtyi biokemistin saappaista palkkahallinnon velhoksi Sarumanille kesällä 2018. Hän on aina tykännyt matematiikasta, numeroista ja kaavoista ja löysikin tradenomin tutkinnon myötä uuden unelma-alan taloushallinnon parista. Tiina on tunnollinen ja tarkka palkanlaskija, joka ei jätä asioita puolitiehen vaan selvittää ne juurta jaksain. Hän haluaa sekä ennakoida tulevaa, että kyseenalaistaa olemassa olevia toimintatapoja.

Rentoutuakseen Tiina pakenee hektistä perhe-elämää uimahallille tai kävelylle koiransa kanssa.

Työkavereiden mukaan Tiina on piristävän rehellinen kommentoija, jolla on ihanan ironinen huumorintaju. Tämän rauhallisen ja sääntöjä rakastavan naisen sisältä kumpuaa kaikkiin tarttuva hersyvä nauru. Tuo ihana nauru ja hänen viiltävän nokkelat kommentit takaavat sen, että Tiinan seurassa ei ole tylsää hetkeä.