Olemme yli 20 vuotta kestäneen yrittäjäuramme aikana käyttäneet muutamaakin tilitoimistoa, myös tunnettuja. Täysin tyytyväisiä tilitoimistopalveluun olemme olleet vasta siirryttyämme Sarumanille. Arvostan ensinnäkin sitä, että Sarumanin käyttämä Fennoa-ohjelmisto on tätä päivää: helppokäyttöinen ja visuaalisesti selkeä, ei turhia klikkauksia. Toisekseen saimme Sarumanista aidosti huolehtivan kumppanin, joka kysyy mm. puuttuvien tositteiden perään heti eikä vasta tilinpäätösvaiheessa. Saruman hoksautti myös oma-aloitteisesti, miten saamme kassaohjelmastamme tehot irti - tämä vähensi meiltä paljon turhia päällekkäisiä exelöintejä. Kolmanneksi saimme Sarumanista huomattavasti tavanomaista tilitoimistoa laajemmat palvelut: juuri ne taloushallinnon palvelut mm. budjetointeineen, joita kussakin tilanteessa tarvitsemme. Lisäksi kiinteä kuukausihinta on selkeä ja palvelu aina ystävällistä - niin kuin kotiansa menisi, kun piipahtaa Sarumanilla.

Raija Tuominen, Studio P.S.V.
Koukkupaja

”Aikaisemmin valmistelin ja toimitin materiaalit itse tilitoimistoon. Tämä vei työaikaani kuukausittain aivan liikaa ja kaikki laahasi perässä. Ostolaskut olivat hukassa, maksut myöhässä ja kassa oli huonossa jamassa, vaikka kauppa kävikin. Siirryttyä Sarumanin talousosastolle olemme saaneet huomattavia etuja. Meidän ei tarvitse yrityksessä huolehtia enää mistään talouteen ja hallintoon liittyvästä, meillä on nyt talouspäällikkö sitä varten. Kassa on kunnossa ja olemme siirtyneet luottoluokituksessa AAA-ryhmään.”

Mika Salopuro, Koukkupaja Oy
Cliini

”Meillä oli kaoottinen tilanne, kun palkanlaskijamme jäi yllättäen kesäksi sairaslomalle juuri ennen palkkapäivää ja juhannuspyhiä. Saimme vinkin, että Sarumanilla osataan käyttää palkkaohjelmaamme EmCeä ja sieltä voisi löytyä apu. Kiireestä huolimatta Sarumanilla hoidettiin tilanne kunnialla ja aikataulussa. Saimme palkat tilille ajallaan ennen pyhiä ja koko kesäajan tuuraus hoidettiin Sarumanilla.”

Matti Johansson, Oulun Keskuspesula Oy
Valmennuskeskus Voimala

”Vaihdettuamme tilitoimistosta Sarumanin talousosastoon pienenivät kirjanpitokulumme huomattavasti samaan aikaan kuin palvelu puolestaan tuli kattavammaksi. Arvostan sitä, että asioihin reagoidaan nopeasti, eikä vasta viikon päästä. Kaikki hallinnon toiminta, kuten hallituksen kokouksen pöytäkirjat yms, kuin myös hallintoon liittyvä posti on käännetty suoraan talousosastolle, eikä meidän tarvitse huolehtia kuin liikevaihdon tekemisestä. Suosittelen lämpimästä Sarumanin talousosaston palveluita”

Toni Väyrynen, MyPT – My Personal Trainer Oy sekä Toimintasali Voimala Oy
Medanets

”Olemme tehneet Sarumanin kanssa yhteistyötä muutaman vuoden. Meille tärkeintä tässä kumppanuudessa on ollut se, että apua saa silloin kun tarvitsee ja vastapuolen tavoittaa aina nopeasti. Koska kaiken lisäksi palvelukin on aina mukavaa, mieluusti suosittelemme tällaista taloushallinnon kumppania sitä tarvitsevalle.”

Juha-Matti Ranta, Medanets Oy
Myyntivauhdittajat

"Saruman on hoitanut taloushallintomme vuoden 2017 alusta alkaen. Aiemmat tilitoimistokokemukseni olivat, että saan pakolliset raportit ja peruskirjanpidon. Siihen verrattuna Sarumanin tarjoama palvelu on yllättänyt positiivisesti, koska se on kokonaisvaltaista: Saruman hoitaa koko taloushallintomme kiinteällä kuukausihinnalla, ja yrittäjänä pääsen kaikkeen tarvitsemaani tietoon käsiksi reaaliajassa mistä tahansa. Olen pystynyt vapauttamaan kaiken energiani varsinaiseen yritystoimintaani. Yhteistyö on ollut alusta saakka mutkatonta ja sujuvaa, mikä johtuu erinomaisesta palveluasenteesta: uuden toimipisteemme kustannuslaskentaan sain työkaluja, kun vain älysin pyytää, ja sain huomioita asioista, joita en itse ollut hoksannut edes ajatella. Pyyntöihin ja palautteisiin reagoidaan nopeasti. Olen suositellut Sarumania lukuisille yrittäjätuttaville ja suosittelen jatkossakin."

Kari Kaisto, Myyntivauhdittajat Oy