Hakukoneoptimointiyritys Kranu Oy:n toimitusjohtaja Jarno Tuovinen ja tilitoimisto Sarumanin Sanna tapaamisessa

Oululainen hakukoneoptimointiin erikoistunut Kranu Oy on kehittänyt Sarumanin orgaanista hakukonenäkyvyyttä pääsääntöisesti hakusanalla “tilitoimisto Oulu”.

Tilitoimistojen maksetun mainonnan (Google Ads) kulut suhteessa saatuun hyötyyn ovat kasvaneet viime vuosina. Kilpailu asiakkaista on kovaa ja luonnollinen hakukonenäkyvyys on pitkässä juoksussa erittäin kannattavaa.

Tiesitkö, että “Tilitoimisto Oulu”-hakusanalla on noin 700 hakua joka kuukausi Googlessa? Muillakin paikkakunnilla hakuja on satoja kuukausittain ja hakusanalla “tilitoimisto” Googlessa haetaan keskimäärin 3900 kertaa kuukaudessa. Tilitoimisto onkin lähes pakollinen kaikille yrityksille, joten ei mikään ihme, että kysyntää on.

Laajemmin tehty hakukoneoptimointi voikin siis tuottaa yrityksen sivustolle tuhansia kirjanpitoa, taloushallintoa ja talouspäällikköjä etsiviä henkilöitä!

Jarno ja Sanna tapasivat BNI-kokouksessa

Sarumanin toimitusjohtaja Sanna Ruuhonen ja Kranun toimitusjohtaja Jarno Tuovinen tapasivat ensimmäisen kerran 2017 syksyllä BNI Oulu Drive -ryhmän kokouksessa. Jarnolla oli silloin yritys suunnitteilla ja Sannan vakuuttava esitys kattavista tilitoimistopalveluista johti siihen, että Kranu Oy perustettiin Sarumanin toimistolla vuonna 2018.

Taloushallintopalveluiden ammattilainen Saruman tukemassa seuraaviakin Jarnon digimarkkinointiin liittyviä suunnitelmia

Jarno on jo perustanut uuden digimarkkinointiin liittyvän yrityksen First Review Oy:n. Jarnon ja hänen kumppaneiden seuraavana suunnitelmana on koota useampia digimarkkinoinnin palveluja saman katon alle digimarkkinoinnin kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoavan Myyntikuution avulla. Saruman hoitaa jo First Review:n talousasiat ja todennäköisesti on myös mukana Jarnon tulevissakin seikkailuissa.